Målning. Check!

Äntligen klara med målningen! (tisdags) Efter flera dagars hårt arbete är vi mycket glada att målningen är över. Och nöjda med resultatet!
När man väl hade kommit in i målningsprocessen var det ganska trevligt att spackla, slipa, (Nej, inte slipa. Tar tillbaka det!) maskeringstejpa, pensla och rolla. Dock förekom följande onödiga misärer som bidrog till viss bitterhet, ...för en liten stund i alla fall:
  • Färgen tog slut efter vi målat vardagsrummet och vi gick till Clas Ohlsson för att köpa mer. Väl i affären såg vi att färgen inte fanns på hyllan. Frågade om det fanns på lager men fick till svar att färgen utgått ur sortimentet. Otur!
  • Gick till en målarfärgsbutik för att köpa ny färg, men blev så sur på den otrevliga expediten att vi gick till ett annat ställe. Dumma Flügger-expedit!
  • Målade till ljudet av 80- och 90-tals-hitar. Råkade sjunga "Monkey town" istället för "Funky town" till låten med samma namn. Kristoffer skrattade åt min felsjungning vilket ogillades av Stina Nordeborn. Detta resulterade till en vitmålad fot tillhörande Kristoffer Klintberg.
  • Råkade sätta mig i färgtrågen (ja, det heter visst så. Byttan man häller färg i när man målar med roller) så att rumpan blev helt vit. Så himla onödigt klantigt...

Bitterheten har lagt sig. Målningen är över. Gräset är grönt och blommorna blommar.
Imorgon kommer Sara, som får den fina äran att inviga soffan som sovplats!


Blommande träd på vår gård, utanför vårt fönster. Fint.

/Stina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Prenumerera: RSS 2.0